Aperitive cu peste

Reteta Chiftelute marinate din peste oceanic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina d

ingrediente

   1 kg peste
   1 felie de paine alba
   100 ml lapte
   1-2 oua
   1 ceapa
   ulei pentru prajit
   patrunjel verde
   1
   5 pahare sos de rosii
   sare
   piper
   faina

mod de preparare




Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se ames- teca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Se modeleaza chifetelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza toate intr-un vas, se toarna sosul de rosii si putin patrunjel verde tocat. Se pune apoi vasul in cuptor sa fiarba. Dupa ce sosul a scazut la jumatate, chiftelutele se pot scoate din cuptor.
Se servesc calde.





Alte retete culinare:





Sarmale de post


Chiftele


Placinta de dovleac
Incearca si Tartine cu crema de somon fume
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate din peste oceanic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.