Aperitive cu peste

Reteta Cosulete de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
FRUNZA_35854 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smin

ingrediente

   400 gr. file de cod
   2 castraveti mari
   1 morcov mare fiert
   50 gr. smintina
   21 gr. nuci zdrobite
   1 legatura hrean
   21 gr. pesmet
   sare si piper

mod de preparare

Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert.
Incearca si Rulouri de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de primavara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.