Aperitive cu peste

Reteta Pasta de peste crud si afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tahini - pasta de susan (reteta video)"
 
Pasta de peste crud si afumat este un fel de pate de peste, dar mult mai gustos decat ce gasim in comert si unde mai pui ca se face si foarte usor!

ingrediente

Ingrediente:
   1 kg cod fiert si dezosat
   2 pesti afumati (macrou sau hering)
   curatat de piele si oase
   500 gr macrou/hering marinat
   3-4 linguri de maioneza de casa (1 ou si aproximativ 100 -150 ml ulei)
   3-4 linguri de iaurt
   100 gr unt
   sare si piper dupa gust.

mod de preparare

Dupa ce am curatat pestele, am mixat impreuna cu untul folosind mixerul vertical. Am adaugat apoi maioneza si iaurtul, ca pasta sa capete o consistenta cremoasa. Se potriveste de sare si piper. Eu nu am mai pus zeama de lamaie, pentru ca pestele marinat este destul de acru. Pentru cine doreste mai acru, fie pune pestele marinat direct, fie mai adauga zeama de lamaie.


Pasta de peste se poate servi pe felii de castravete proaspat, felii de paine prajita, paine proaspata, cosulete coapte din aluat de foietaj.




Reteta de pasta de peste crud si afumat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.

Incearca si Rulouri din stiuca cu legume in aspic
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste crud si afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.