Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.
Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.
Trebuie doar sa amesteci intr-un castron crema de branza cu ton, sare, piper alb, ceapa verde, mustar si patrunjel tocat.
Sursa retetei: http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/
Pasta de ton picanta cu ceapa verde se serveste ornata cu firisoare de ardei iute si frunze de patrunjel, alaturi de crackers sau paine, insotita de un pahar de sampanie sau vin spumant.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad Cand doresc o masa simpla dar hranitoare si gustoasa cu orez ,il prepar in acest fel . Difera doar carnea...
Orez cu piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii