Rulouri de somon este o reteta de aperitiv cu peste simpla si delicioasa, un rulou aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.
Cus-cus-ul se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce fierbe cus-cus-ul il scurgem de apa si il amestecam cu crema de branza.
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii pe lung.
Legumele le sotam pe rand, in ulei de masline.
Pe o hartie de copt se alterneaza felii de somon si dovlecel, se adauga cus-cus-ul . Deasupra se aranjeaza morcovii, ardeii si maslinele. Se ruleaza cu grija si se poate servi.
Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Se taie felii si se serveste.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineMi se mai intampla sa raman in pana de inspiratie si nu mai stiu ce sa mai gatesc, dar cred ca asta o patim cu toii....asa...
Bors de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii