Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.
Pentru sashimi se poate folosi orice peste marin: ton, macrou, scrumbie, somon sau creveti si caracatita. Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare, organe si oase, si se da la congelator pentru aproximativ o ora. Se scoate de la congelator si se taie feliute foarte subtiri. Separat se pregateste orezul. Se asaza feliutele de peste peste orez si se stropesc cu zeama de la lamaie. Se incalzeste uleiul de susan pe o tigaie si sa da peste peste
Se serveste cu sos de soia, sos de hrean.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCui nu-i plac clatitele? Eu zic ca sunt delicioase, mai ales daca le serviti cu dulceata proaspata de capsuni.
Clatite cu capsuniIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii