Aperitive cu peste

Reteta Sufleu de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pes­tele. S

ingrediente

   1 salau
   2 linguri faina
   zeama de la o lamaie
   60 g unt
   200 g svaiter sau cascaval
   1 1/2 pahar lapte
   3 oua

mod de preparare

Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pes­tele. Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se adauga trei galbenusuri, zeama de lamaie, branza rasa pe razatoarea mica si albusurile batute spuma. Se pun intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, fileurile de salau, se toarna sosul, se presara cascavalul ras si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se pune in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.


Alte retete recomandate:


Placinta cu dovleac


Ardei umpluti


Zacusca de ciuperci
Incearca si Placinta simpla cu carne de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de salau" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.