Aperitive cu peste

Reteta Ton cu ciuperci si masline (Fransk tonfiskterrin)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.

2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se t

ingrediente

   3 oua
   3 dl smintina
   3 felii piine alba fara coaja
   1 cutie ton in apa (185 g)
   200 g ciuperci
   10 masline negre fara simburi
   marar
   piper

mod de preparare

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.


2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari.


3. Se taie ciupercile in 4.


4. Se aduga la compozitia cu oua: pestele, ciupercile, maslinele, mararul si piperul.


5. Se coace in mijlocul cuptorului la 175 grade C, circa 30 min.


6. Se lasa sa se raceasca in forma.
Se serveste rece, cu salata
Incearca si Rosii umplute cu sardele
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ciuperci si masline (Fransk tonfiskterrin)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.