Tortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si smantana.
Tortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si smantana. Tortul aperitiv cu somon se prepara astfel: facem clatite din ingredientele mai sus mentionate, in afara de bere. Punem aluatul la odihnit 20 de minute, apoi punem si berea. Facem clatitele si pentru crema amestecam branza cu smantana, ceapa si un pic de marar. Punem peste fiecare clatita un strat de crema si felii de somon. Se poate orna cu verdeata.
Se serveste ca aperitiv.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii