Aperitive cu peste

Reteta Tuna Dippers, chiftelute de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul.
Cu mana se formeaza chiftelute.

ingrediente

   184 g ton-o cutie ( scursa)
   1 morcov dat pe razatoare
   1 ceapa taiata marunt
   1 ou
   2 tsp maioneza
   1 cup pesmet (70g)
   1/2 tsp sare
   1/4 tsp piper
   ulei pentru prajit
   1 tsp= 1 lingurita

mod de preparare

Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul.


Cu mana se formeaza chiftelute.


Se infierbanta uleiul si se adauga chiftelutele. Se prajesc 3-4 min. Se scot pe un platou acoperit cu hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
Se servesc fiebinti sau la temperatura camerei cu sosul preferat.


Pofta buna!





Reteta Tuna Dippers, chiftelute de peste a fost propusa de rvalentina pe forum culinar.ro





Alte retete cu ton gasiti aici:


Avocado umplut cu ton,


Rosii umplute cu ton,


Ton thailandez
Incearca si Somon afumat cu ricotta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tuna Dippers, chiftelute de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.