Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salata cu brinza si peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se

detalii rețetă—

Icre negre frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina

detalii rețetă—

Salata de icre negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine

detalii rețetă—

Salata de icre cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la

detalii rețetă—

Salata de icre de crap

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite. Se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla la foc, pe

detalii rețetă—

Salata de ton cu fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Fasolea se spala cu apa calduta, se scurge si se amesteca cu tonul scurs de ulei. Se adauga ceapa tocata marunt,

detalii rețetă—

Pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se

detalii rețetă—

Ton cu porumb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru

detalii rețetă—

Scrumbie tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se

detalii rețetă—

Choux-uri umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierbe in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cind clocoteste, se adauga faina toata deodata, amestecind

detalii rețetă—

Aperitiv cu hering afumat si scrumbie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se

detalii rețetă—