Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tolba ciobanului

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tolba ciobanului este o reteta delicioasa care are ca baza aluatul pentru clatite. Pentru umplutura se foloseste

detalii rețetă—

Somon in scoici din aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie

detalii rețetă—

Tarta cu ton si branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca

detalii rețetă—

Sardele in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din faina, sare, 1 galbenus, ulei si putina apa se face un aluat. Se intinde o foaie ce se taie in dreptunghiuri pe

detalii rețetă—