Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de somon cu tofu pe crouton

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati

detalii rețetă—

Tartine cu somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de

detalii rețetă—

Antipasto cu creveti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30

detalii rețetă—

Aperitiv cu ton si porumb

complexitate reteta Redusa 

Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla, se

detalii rețetă—

Pasta de sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca untul moale impreuna cu sardelele maruntite. Se adauga dupa gust, sarea, piperul si zeama de lamaie, dupa

detalii rețetă—

Tartar de somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cele 2 feluri de somon se toaca cubulete, se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se face un sos din

detalii rețetă—

Aperitiv New Zeeland

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face un puire din cartofi in care se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si sare. Se

detalii rețetă—

Icre de stiuca

complexitate reteta Redusa 

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor

detalii rețetă—