Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de somon

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Este una dintre retetele mele preferate de sarbatori. Este rapida, delicioasa si arata bine.

detalii rețetă—

Blinii cu avocado si somon

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Acest preparat este foarte bun pentru micul dejun sau pentru a fi servit ca si aperitiv. Daca dorim sa servim pe un

detalii rețetă—

VIDEOChiftelute cu peste, reteta video

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Chiftelute de peste, coapte in cuptor, cu mai putine grasimi, se prepara foarte usor si sunt ideale langa o salata

detalii rețetă—

Sashimi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.

detalii rețetă—

Tartine cu somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de

detalii rețetă—

Cocktail de creveti cu grapefruit si avocado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prepararea 1. Crevetii se curata de piei si se frig in tigaie cu un pic de ulei de masline pana devin

detalii rețetă—

Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara

detalii rețetă—

Icre tarama

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si

detalii rețetă—

Rosii umplute cu sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari.

detalii rețetă—

Pasta cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana

detalii rețetă—

Crabi cu grepfruit si dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o

detalii rețetă—

Tartine cu icre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi

detalii rețetă—

Chiftelute marinate din peste oceanic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa

detalii rețetă—

Crochete de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta.

detalii rețetă—