Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cocktail de creveti cu grapefruit si avocado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prepararea 1. Crevetii se curata de piei si se frig in tigaie cu un pic de ulei de masline pana devin

detalii rețetă—

Tartine delicioase cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 

Pentru tartine delicioase cu pasta de peste pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine

detalii rețetă—

Pasta cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana

detalii rețetă—

Carpaccio de caracatita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se

detalii rețetă—

Crochete de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta.

detalii rețetă—

Pasta de sardele cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine sardelele, fara osul din sira spinarii, pana devin pasta. Se freaca apoi bine untul si se amesteca

detalii rețetă—

Frigarui cu creveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de

detalii rețetă—

Sardine marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se caleste in unt ceapa si usturoiul pana ce devin aurii. Se adauga lamaile taiate felii, condimentele si

detalii rețetă—

Macrou boulonnaise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se spala fileurile de macrou si se inabuse in vin 5 minute. Se taie prazul in bucati si se caleste in unt 30

detalii rețetă—

Salata de icre negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se

detalii rețetă—