Aperitive cu rosii

Reteta Rosii portugheze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura.
Se rumeneste piine

ingrediente

   6-8 rosii
   300 g peste desarat si fara oase
   2 linguri verdeata tocata marunt
   1 lingura de unt
   100 g cascaval
   1 cana de lapte
   3 felii de franzela
   sare
   piper

mod de preparare

Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura.


Se rumeneste piinea in unt, se farimiteaza cu mina si se pune intr-o farfurie adinca. Peste ea se pune pestele desarat si fara oase, tocat marunt. Se amesteca usor, apoi se adauga miezul de la o rosie, verdeata to-


cata marunt si o ceasca de lapte dulce.


Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, se umplu cu acesta rosiile care se asaza pe un platou


de sticla uns cu unt.


Se rade cascavalul deasupra rosiilor, se introduce


forma in cuptorul incins si se tine pina cind rosiile se inmoaie usor.
Se servesc calde.
Incearca si Rosii umplute cu oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii portugheze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.