Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu brinza cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea.
Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se

ingrediente

   1/2 kg. brinza de vaca
   100 gr. unt
   1 lingura marar tocat
   rosii tari si frumoase
   sare

mod de preparare

Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea.
Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu brinza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Incearca si Rosii umplute cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu brinza cu marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.