Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura.
Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii su

ingrediente

   10 rosii mijlocii
   200 g ciuperci
   1 pahar de smintina
   verdeata tocata
   sare
   piper macinat
   1 galbenus
   2 linguri de unt

mod de preparare

Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura.


Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu o lingura de unt, sare, piper macinat si verdeata tocata.


Se ia cratita de pe foc si,se lasa amestecul sa se raceasca, apoi se amesteca cu un galbenus crud.


Cu aceasta umplutura se umplu rosiile, care se asaza intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu smintina si se tin in cuptorul cald, o jumatate de ora.


Miezul de la rosii se pune printre rosiile umplute



Se servesc calde, acoperite cu sos de rosii si smintina.





Ate sugestii





Salata de vinete


Salata de telina
Incearca si Rosii frantuzesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.