Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Stefan_11257 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rosiile spalate se scobesc de miez nu prea aproape de pielita. Se presara cu putina sare si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga zeama. Intre timp,

ingrediente

   6-12 rosii
   100-150 g de ciuperci
   2 oua
   120 ml de ulei
   o lingurita de mustar
   o lingura cu zeama de lamaie
   patrunjel verde sau marar verde tocat
   sare
   piper
   dupa gust

mod de preparare

Rosiile spalate se scobesc de miez nu prea aproape de pielita. Se presara cu putina sare si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga zeama. Intre timp, se fierb ciupercile (in apa de fiert se adauga zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca acestea), iar din galbenusurile de ou (un ou se fierbe si se foloseste galbenusul fiert), mustar si ulei se prepara maioneza. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza, se adauga patrunjel sau marar tocat marunt, apoi sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, apoi se sterg pe deasupra.
Se asaza fiecare rosie pe cate o frunza de salata verde
Incearca si Rosii umplute cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite