Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu peste in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, las

ingrediente

   12 rosii mici
   1 cutie peste conservat in ulei (palamida
   heringi etc.)
   sare
   piper
   o lingurita de frunze de patrunjel verde
Pentru maioneza:
   1 galbenus
   50 g ulei
   zeama de lamaie sau otet
   sare

mod de preparare

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga.


Cu furculita se sfarima pestele intr-un castron, se adauga maioneza. Se freaca totul bine impreuna.


Cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama ce-au lasat.


Se asaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Salata mexicana cu ton


Piept de pui cu smantana


Ostropel de pui cu ceapa
Incearca si Rosii umplute cu vinete prajite
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu peste in ulei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.