Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu ton in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se

ingrediente

   10 rosii
   2 cutii cu ton in ulei
   4 linguri ulei
   patrunjel verde
   sare
   piper
   100 gr unt

mod de preparare




Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se asaza intr-un vas cu sare si otet, unde se tin 10 minute. Se scurg usor si se umplu cu crema de ton.




Se servesc aranjate pe un platou, cu putin patrunjel verde tocat deasupra.





Alte aperitive:



Rulada cu ciuperci


Ciuperci umplute


Chiftelute

Incearca si Rosii umplute cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton in ulei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.