Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se i
ingrediente
aluat pentru 8 tarte mici
2 linguri ulei
1 ceapa
2 catei usturoi
1 ardei gras
175 gr rosii mici
75 gr masline fara samburi
100 gr mozarella
3 oua
150 ml lapte
2 linguri busuioc verde
mod de preparare
Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza
boabele de fasole si hartia pergament. Separat, se caleste ceapa si usturoiul 3-4 minute, apoi se adauga ardeiul tocat fin, rosiile taiate in doua, maslinele si mozarella taiata cubulete. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune apoi amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25
minute, pana se intareste compozitia. Se servesc reci cu salata verde.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe