Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rosii umplute cu pasta de ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt un aperitiv foarte gustos. Pentru aceasta reteta cu rosii

detalii rețetă—

Rosii umplute cu ciuperci si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul.

detalii rețetă—

Rosii umplute cu conopida si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune

detalii rețetă—

Rosii umplute in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit. Se toarna peste, sucul de portocala. Separat, se

detalii rețetă—

Tarte cu rosii si mozarella

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole.

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se

detalii rețetă—

Rosii umplute cu vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si

detalii rețetă—

Rosii frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet,

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua fierte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea,

detalii rețetă—

Platou cu cascaval si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs, se spala cu apa rece si se

detalii rețetă—

Rosii umplute cu ton in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine

detalii rețetă—

Rosii umplute cu sufleu de cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rosiile trebuie sa fie proaspete si tari. Se taie rosiilor un capacel, dar nu de tot, astfel incat sa ramana prins

detalii rețetă—

Rosii cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile spalate si tocate cat mai marunt se pun impreuna cu ceapa si usturoiul tocate intr-o oala cu ulei si se

detalii rețetă—

Rosii umplute cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul

detalii rețetă—