Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rosii frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet,

detalii rețetă—

Rosii umplute cu peste in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se

detalii rețetă—

Rosii cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa

detalii rețetă—

Rosii umplute cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa

detalii rețetă—

Rosii umplute cu fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu

detalii rețetă—

Rosii umplute cu ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se

detalii rețetă—

Rosii portugheze cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o

detalii rețetă—