Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet,
detalii rețetă—Se pun feliile de batog sa fiarba cu ceapa, morcov si patrunjel, apoi se scot din apa, se taie cuburi mici si se
detalii rețetă—Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu
detalii rețetă—Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe