Jumari

Reteta culinara Slanina fiarta in vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
AnaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina fiarta in vin alb este o varianta rafinata a retetei slanina fiarta in zeama de varza.

ingrediente

   o bucata de 300400 g slanina un litru vin alb sec foi dafin piper boabe sare 2 catei de usturoi

mod de preparare

Slanina se pune la fiert in vin completat cu apa si celelalte ingediente. In functie de cat de frageda e slanina poate fierbe mai repede de 45 de minute. Slanina fiarta, se presara pe deasupra un strat de usturoi pisat si se lasa asa 15 minute, dupa care sa inlatura. Dupa gust se poate afuma.


Slanina fiarta in vin alb e serveste dupa ce s-a racit.

Incearca si Jumari campenesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta in vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite