Jumari

Reteta Slanina fiarta in vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
AnaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina fiarta in vin alb este o varianta rafinata a retetei slanina fiarta in zeama de varza.

ingrediente

   o bucata de 300-400 g slanina
   un litru vin alb sec
   foi dafin
   piper boabe
   sare
   2 catei de usturoi

mod de preparare

Slanina se pune la fiert in vin completat cu apa si celelalte ingediente. In functie de cat de frageda e slanina poate fierbe mai repede de 45 de minute. Slanina fiarta, se presara pe deasupra un strat de usturoi pisat si se lasa asa 15 minute, dupa care sa inlatura. Dupa gust se poate afuma.


Slanina fiarta in vin alb e serveste dupa ce s-a racit.

Incearca si Jumari cu ardei gras si rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta in vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.