Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sandvisuri imitatie de icre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Pasta de peste pentru sandvici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dau prin masina de tocat sardelele sarate (numai fileurile), maslinele (fara simburi), pestele din conserva,

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua

detalii rețetă—

Franzeluta umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma in care

detalii rețetă—

Sandviciuri cu lapti de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine

detalii rețetă—

Sandviciuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—

Sandvis cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 7m 

Se intinde brinza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii.

detalii rețetă—

Sandvis cu brinza de vaci si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca brinza de vaci cu sunca taiata marunt, se intinde peste feliile de piine si se decoreaza cu morcovul

detalii rețetă—