Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sandvisuri cu oua de prepelita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sandvisurile cu oua de prepelita sunt sandwichuri delicioase si sanatoase. Punem in tigaie la topit 50 g unt,

detalii rețetă—

Toast cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Toast cu sunca este o reteta aperitvi simpla. Ingredientele necesare sunt: paine, felii de sunca, cascaval, sare si

detalii rețetă—

Sandwich de pui in buzunar de pita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salata arugula cu parmezanul, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline se mixeaza, iar la sfarsit dupa ce

detalii rețetă—

Pasta frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar,

detalii rețetă—

Unt picant pentru tartine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.

detalii rețetă—

Chifle cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul.

detalii rețetă—

Sandviciuri cu stridii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Feliile de paine se ung cu unt, iar deasupra fiecarei felii se asaza cate o stridie. Se pipereaza si se stropesc

detalii rețetă—

Bagheta cu usturoi si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Painea se prajeste si se freaca cu usturoi. Se unge apoi fiecare felie cu pasta de rosii, condementata cu sare,

detalii rețetă—

Unt cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca spuma untul cu verdeturile tocate foarte marunt si se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust.

detalii rețetă—

Pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pun in robotul de bucatarie cartofii fierti, ouale fierte si decojite, o cutie peste, sare, piper si zeama de la

detalii rețetă—

Pasta cu unt si ou pentru sandviciuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul cu galbenusurile trecute prin sita, se adauga cite putin mustar si ulei ca la maioneza. Se sareaza

detalii rețetă—

Tartine picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale fierte se zdrobesc si amesteca cu ceapa rasa, untul, sare, piper, zeama de lamiie. Se ung felii de piine

detalii rețetă—

Crema de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pestele fiert si curata de piele si oase si se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul, sarea, piperul

detalii rețetă—

Sandvisuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—