Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Franzela umpluta cu pasta de carne

complexitate reteta Redusa 

Pentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o

detalii rețetă—

Sandviciuri cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 

Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se

detalii rețetă—

Crema de masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Maslinele se curata de simburi si se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul frecat spuma, se pune

detalii rețetă—

Piine umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se scoate miezul de la franzela, avind grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se

detalii rețetă—

Sandviciuri cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si

detalii rețetă—