Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasta frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar,

detalii rețetă—

Sandwitchuri cu ficat si rachiu de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de paine se usuca in cuptor si se ung apoi cu unt. Se pun deasupra felii de ficat, taiate groase, se toarna

detalii rețetă—

Sandvisuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—

Pateu de ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva

detalii rețetă—

Sandvisuri cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si

detalii rețetă—

Sandviciuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—