Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Croque monsieur

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Am pregatit intai bechamelul. Am topit untul, am adaugat faina si am omogenizat, apoi am adaugat treptat laptele,

detalii rețetă—

Chifle cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul.

detalii rețetă—

Rulada din paine si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte,

detalii rețetă—

Friganele din paine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Painea se taie in felii de circa 1 cm grosime. Se curata de coaja feliile si li se da o anumita forma, la alegere.

detalii rețetă—

Tartine cu piure de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe fasolea in apa, se trece prin sita, se amesteca batand bine cu putin lapte cald, unt si sare.

detalii rețetă—

Tartine oltenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune intr-o oala faina, pe foc, se amesteca cu doua linguri cascaval ras si cu laptele, apoi se lasa sa se

detalii rețetă—

Chifle umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt. Taiem

detalii rețetă—

Pateu de ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva

detalii rețetă—

Crema de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe ficatul in apa clocotita 15-20 minute. Se trece prin masina de tocat, se freaca cu untul, laptele, sarea

detalii rețetă—

Sandvisuri imitatie de icre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Piine umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se scoate miezul de la franzela, avind grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se

detalii rețetă—