Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Vin fiert cu scortisoara si coaja de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru vinul fiert cu scortisoara si coaja de lamaie se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin

detalii rețetă—

Vin fiert aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul fiert devine mai aromat daca in compozitia lui puneti scortisoara, cuisoare, zahar, mandarina si portocala.

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de

detalii rețetă—

Vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in

detalii rețetă—

Oua cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat doua oua cu zahar, dupa gust, se adauga coniacul si vinul rosu.

detalii rețetă—

Sodou de vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste

detalii rețetă—

Bauturi de vin Americano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el

detalii rețetă—

Vin fiert cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul, apa, zaharul, scortisoara si cuisoarele se amesteca. Adaugam si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, apoi

detalii rețetă—

Florio

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o cratita sau un castron mai mare se pune vinul, vodca si siropul mestecand mereu pentru a se topi bine

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul

detalii rețetă—

Vin de struguri

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 15m 

Se aleg struguri bine copti si se sorteaza pe culori si varietati ca sa se pastreze gustul si parfumul vinului. Se

detalii rețetă—

Vin tonic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca cele 5 galbenusuri cu zaharul cca ½ ora, apoi se adauga incet vinul si cele 2 pachetele de vanilie. Se

detalii rețetă—

Punci rece de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25h 

Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se

detalii rețetă—

Vin cald sicilian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si

detalii rețetă—