Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala menta, se taie bucati, se pune apa cit sa o acopere si se fierbe 20 min. Dupa 24 h se strecoara,se adauga

detalii rețetă—

Florio

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o cratita sau un castron mai mare se pune vinul, vodca si siropul mestecand mereu pentru a se topi bine

detalii rețetă—

Australian tea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita

detalii rețetă—

Rossini

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se amesteca intr-un shaker sucul de zmeura si cel de capsuni. Se toarna in cupe de sampanie si se completateaza cu

detalii rețetă—

Bautura racoritoare cu menta si lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face o infuzie din foi de menta, care se indulceste dupa gust. La 1 litru ceai de menta indulcit se adauga zeama

detalii rețetă—

Iaurt cu miere si gem de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat.

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul

detalii rețetă—

Vin de struguri

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 15m 

Se aleg struguri bine copti si se sorteaza pe culori si varietati ca sa se pastreze gustul si parfumul vinului. Se

detalii rețetă—

Bautura racoritoare din floare de tei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prepara infuzia din ceai de tei, se strecoara, se indulceste cu zaharul, se adauga portocala taiata bucatele

detalii rețetă—

Vin tonic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca cele 5 galbenusuri cu zaharul cca ½ ora, apoi se adauga incet vinul si cele 2 pachetele de vanilie. Se

detalii rețetă—

Punci rece de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25h 

Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se

detalii rețetă—

Vin cald sicilian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si

detalii rețetă—

Punch de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da

detalii rețetă—

Vin rosu cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune pe foc vinul cu zaharul si scortisoara, iar cind s-a infierbintat, se introduc bananele cojite si taiate

detalii rețetă—