Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Vin fiert cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru ca sa faceti aceasta reteta de vin fiert cu lamaie vinul se amesteca impreuna cu apa si zaharul. Se adauga

detalii rețetă—

Vin fiert cu mar si portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba

detalii rețetă—

Sangria

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamaile si portocalele taiate

detalii rețetă—

Vin fiert cu scortisoara si coaja de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru vinul fiert cu scortisoara si coaja de lamaie se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin

detalii rețetă—

Vin fiert aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul fiert devine mai aromat daca in compozitia lui puneti scortisoara, cuisoare, zahar, mandarina si portocala.

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de

detalii rețetă—

Vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in

detalii rețetă—

Cruson

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore. 

detalii rețetă—

Oua cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat doua oua cu zahar, dupa gust, se adauga coniacul si vinul rosu.

detalii rețetă—

Vin fiert cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Vinul, apa, zaharul, scortisoara si cuisoarele se amesteca. Adaugam si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, apoi

detalii rețetă—

Caffee Frape

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se dizolva zaharul si vanilia in cafea, apoi se toarna intr-un shaker de cocktail-uri. Se adauga laptele sau frisca

detalii rețetă—

Sirop de menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala menta, se taie bucati, se pune apa cit sa o acopere si se fierbe 20 min. Dupa 24 h se strecoara,se adauga

detalii rețetă—

Iaurt cu miere si gem de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat.

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul

detalii rețetă—