Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciocolata calda cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca : cacaoa , zaharul si o lingurita cu cafea cu cicoare . laptele se incalzeste. Dupa procesul de

detalii rețetă—

Ciocolata calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca mai intii faina cu cacao-a si zaharul, se adauga apoi putin cite putin laptele amestecat cu smintina,

detalii rețetă—

Cacao cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune laptele la fiert, iar separat se amesteca zaharul si cacaua cu 150 ml apa calduta. Se amesteca cu o

detalii rețetă—

Ciocolata cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se

detalii rețetă—

Esenta de cafea cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si

detalii rețetă—

Cacao calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar.

detalii rețetă—

Cafea turceasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se pune apa in ibric, se adauga zaharul si se lasa sa clocoteasca impreuna. Se adauga cafeaua si se trage vasul de

detalii rețetă—

Cafea frapee

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaca nescafeul cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cand amestecul arata ca o

detalii rețetă—

Cafee frapee

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca cafeaua solublia cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cind amestecul arata ca

detalii rețetă—

Cafea rece vieneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si

detalii rețetă—

Cafea cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu

detalii rețetă—

Cafea turceasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Apa se pune la incalzit intr-un ibric de arama sau aluminiu. In apa calda se amesteca zaharul si cafeaua si se pune

detalii rețetă—

Olandezul zburator

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte

detalii rețetă—

Cafea caraibiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune marginea paharului in suc de lamiie si apoi se presara zahar. Se toarna lichiorul si romul, se pune cafeaua

detalii rețetă—