Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cruson de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Capsunele se spala, se curata de codite si se amesteca intr-un vas impreuna cu mierea si zeama de lamaie. Se lasa

detalii rețetă—

Cruson de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata de pielite piersicile, se indeparteaza samburii, dupa care se pun intr-un vas cu zeama de lamaie, sucul

detalii rețetă—

Cocteil de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-o cana mare se amesteca ciresata cu sucul de cirese si cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se pun in amestec

detalii rețetă—

Cocteil de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam

detalii rețetă—

Iaurt arab cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se mixeaza sau se bate cu telul, zeama de lamaie, portocala si iaurtul. Se mai adauga mierea si galbenusul, si se

detalii rețetă—

Coctail Virgin Mary

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Punem gheata in paharul musafirului si turnam zeama de lamaie, asezonam cu condimentele prscrise, dupa gust, apoi

detalii rețetă—

Coctail Atas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker. Apoi se strecoara in

detalii rețetă—

Coctail Collins

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Turnam in pahare bine racite ginul, siropul de zahar, zeama de lamaie si albusul de ou. Completam cu apa

detalii rețetă—

Coctail Singapore

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite,

detalii rețetă—

Coctail Silver Fizz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Siropul de zahar, ginul, zeama de lamaie, albusul de ou si gheata se scutura foarte bine intr-un shaker si se

detalii rețetă—

Coctail White Lady

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Ginul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se strecoara in pahare de

detalii rețetă—

Whisky acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare

detalii rețetă—

Cocteil de kiwi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Coaja de la o lamaie se toarna in forma de spirala. Zeama de la o jumatate de lamaie se toarna intr-un pahar inalt

detalii rețetă—