Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Lichior din frunze de visin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun frunzele cu alcoolul intr-o sticla de culoare inchisa, se astupa bine si se lasa la loc racoros si intunecos

detalii rețetă—

Lichior de ierburi aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun intr-o sticla tarhonul tocat, foile de patlagele, simburii de mere striviti, foile de menta tocata,

detalii rețetă—

Visinata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Visinele cele mai coapte se pun intr-o sticla si se presara zahar in proportie de 500-600 g la 1 kg visine. Se

detalii rețetă—

Lichior de cirese amare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg

detalii rețetă—

Lichior de soc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe socul in apa. Apoi se scurg pe o pinza. Sucul se fierbe cu zaharul si zahar vanilat inca 30

detalii rețetă—

Lichior de nuci verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Tuica si nucile verzi taiate bucati mici se pun intr-o sticla, se leaga cu hirtie pergament si se lasa la soare

detalii rețetă—

Lichior de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

O sticla de 700g se umple pe sfert cu cafea risnita de cea mai buna calitate si se adauga batonul de vanilie,

detalii rețetă—

Lichior de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierbe laptele cu vanilia si apoi se amesteca, pina ce laptele se raceste. Se amesteca galbenusurile cu zaharul

detalii rețetă—

Lichior de portocale aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea

detalii rețetă—

Sampanie din bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3

detalii rețetă—

Lichior de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se cojesc subtire lamiile, se pune in borcan coaja peste care se toarna alcoolul si se lasa sa stea 14 zile la

detalii rețetă—

Lichior de bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se fierbe berea cu zaharul si vanilia 5 minute si rece se adauga alcoolul si se pune in sticle.

detalii rețetă—

Lichior de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele, zaharul, vanilia, zeama de la o lamiie si o portocala. Restul se

detalii rețetă—

Lichior de cafea macinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi

detalii rețetă—