Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Visinata de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Visinata de casa se lasa la macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi. Este o bautura usoara.

detalii rețetă—

Lichior de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Lichiorul de oua este o bautura festiva ce apare pe mesele de Craciun ale americanilor. Aceasta bautura fina va fi

detalii rețetă—

Sirop de afine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Siropul de afine se foloseste la prepararea afinatei. Se pregateste usor si va trebuie alcool, afine si zahar.

detalii rețetă—

Zmeurata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru zmeurata se adauga zmeura, zaharul si alcoolul intr-o sticla sau damigeana. Se lasa 1-2 zile, ca sa se

detalii rețetă—

Visinata cu samburi de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Visinata cu samburi de visine este o bautura delicioasa. Pentru aceasta reteta de visinata aveti nevoie de 2 kg de

detalii rețetă—

Zmeurata (Lichior de zmeura)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Se pregateste usor si rapid.

detalii rețetă—

Lichior aromat de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Lichiorul de cafea se face din 500 g zahar, 1 ½ pahar de apa, 2 plicuri de vanilie, care se amesteca cu un pahar

detalii rețetă—

Afinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Afinata se serveste cu tot cu fructe. Se prepara rapid si este o bautura facuta din boabe de afine.

detalii rețetă—

Visinata cu cirese negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun visinele si ciresele spalate se pun intr-o damigeana, alternad in straturi cu zaharul. Se lasa timp de 10

detalii rețetă—