Petalele trandafirilor le intindem pe o hartie cca 10 minute pentru a se indeparta furnicile din ele.Dupa le clatim rapid intr-o apa. Stoarcem zeama de la o lamaie peste petale si frecam petalele pana cand lasa putina zeama.
Adaugam 2 l apa peste petale si le lasam asa cca 4 ore pentru a intra aroma petalelor in apa.
Dupa stoarcem bine petalele si apa de la trandafiri o amestecam cu kg de zahar.
Punem siropul la foc mediu si il fierbem pana ajunge la jumatate(el se mai ingroasa in timp ce se raceste).
http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/477-dulap-chei-lamai.html
Pastram siropul de trandafiri in sticlute.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe