• am spalat rosiile si le-am introdus intregi in palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings• am adaugat pe
• am spalat rosiile si le-am introdus intregi in palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings
• am adaugat pe rand ghimbirul, patrunjelul, busuiocul, mararul si le-am stors, folosind sita pentru smoothie
• am turnat sucul in pahar si am adaugat nucile si semintele de canepa
• smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, pentru a beneficia de toate calitatile lui: vitamine ( C, E, A), antioxidanti, fitonutrienti, acizi grasi esentiali, proteine (din seminte si nuci).
• este o gustare hranitoare inainte de antrenament, o solutie excelenta pentru cei care iubesc sucurile de diverse consistente, vor sa aibe o alimentatie echilibrata si sa-si tina greutatea sub control
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/gustare-hranitoare-inainte-de-antrenament-smoothie-de-rosii-cu-nuci-si-busuioc/
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeDragii mei, astazi vreau sa va arat cum sa faceti eclere pas cu pas. Am primit multe mesaje in care am fost rugata sa postez...
Eclere pas cu pas (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii