Power Up sau suc energizant pentru sala, este un mix de ingrediente esentiale ce te vor ajuta in timpul unui antrenament intens
Pentru preparare iti recomand un storcator cu presare la rece, deoarece astfel pastram intacte mai multe enzime, vitamine si minerale din fructe si legume.
Haide sa pregatim ingredientele , curata ananasul si ghimbirul de coaja , decojeste partial castravetele apoi spala bine spanacul. Ananasul, are foarte mult magneziu ce ajuta la reglarea zaharului din sange si la transformarea carbohidratilor si a grasimii in energie. Spanacul si mai exact nitratul, care se gaseste in acesta, are capacitatea de a creste forta musculara. Castravetele este o sursa excelenta de apa, peste 90% din continutul unui castravete fiind apa, ceea ce inseamna ca aceasta leguma contribuie la hidratarea organismului. Ghimbirul previne si chiar te ajuta sa scapi de crampele musculare.
Toarna sucul in pahar si esti gata de un antrenament in forta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii