Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Nectar de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Nectarul de fructe este o conserva pentru iarna pe care o puteti consuma ca atare sau o puteti folosi la creme ori

detalii rețetă—

Sirop concentrat de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Visinele se taie pe jumstate, apoi se amesteca bine cu zaharul si se pun pe foc timp de 30 minute. Siropul lasat se

detalii rețetă—

Suc de afine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sucul (siropul) de afine este in primul rand foarte foarte sanatos cu numeroase proprietati benefice organismului,

detalii rețetă—

Nectar piersici si nectarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Nectarul de casa de piersici si nectarine este foarte sanatos si potrivit pentru copii. Se spala piersicile sau

detalii rețetă—

Socată reţeta bunicii cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Socată reţeta bunicii. Socata cu lamaie este bautura de vara foarte aromata, binevenita in zilele calde. Aroma

detalii rețetă—

Bautura racoritoare cu citrice

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Lamaile si portocalele se storc foaret bine. Separat se prepara un sirop din apa si zahar si se pune la fiert. Se

detalii rețetă—

Suc de fructe rosii (visine, capsuni si zmeura)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane

detalii rețetă—

Bautura racoritoare din pepene galben

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in

detalii rețetă—

Limonada-crema la gheata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se bat bine smintina cu zeama de fructe sau siropul si se adauga treptat, amestecind mereu apa minerala

detalii rețetă—

Bautura racoritoare din zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se prepara un sirop din apa si zahar; se fierbe 2-3 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se zdrobeste zmeura, se

detalii rețetă—

Oranjada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru 1 litru de oranjada se storc 4 portocale si o lamiie, se adauga 250 gr. sirop (apa cu zahar) si miezul unei

detalii rețetă—