Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulceata de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se

detalii rețetă—

Dulceata de kiwi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Am facut jumatate de portie (ingredientele sunt pentru o portie). Am taiat kiwi-le in felii de 1 cm

detalii rețetă—

Dulceata de smochine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alegem smochine nu prea coapte. Le curatam de coaja. Facem sirop din apa si zahar si fierbem pana se

detalii rețetă—

Dulceata de pere

complexitate reteta Medie 

Curatam perele de samburi si casuta lor, apoi le taiem felii. Asezam in cratita feliile de pere in straturi,

detalii rețetă—

Dulceata de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Portocalele se dau pe razatoare si se pun apoi la fiert. Dupa ce s-au fiert, se iau de pe foc si se lasa sa se

detalii rețetă—

Peltea de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se sterg gutuile, se taie in patru si se pun in cratita pentru dulceata. Se pun si merele taiate felii. Se acopera

detalii rețetă—

Gem de gutui cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala gutuile, se curata, se scot casutele cu samburii si se taie pulpa felii. Feliile se acopera cu apa si se

detalii rețetă—

Gem de pere si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se dau prin masina de tocat feliile de pere si se pun intr-o cratita cu 1 kg de zahar. Se fierbe piureul pe foc

detalii rețetă—

Gem de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rad 8 portocale de coaja galbena. Se taie portocalele feliute subtiri, se scot samburii si se pun feliile in

detalii rețetă—

Dulceata de lamai, piersici si pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se preseaza jumatatea de lamaie si se pastreaza sucul. Coaja se arunca. Cealalta lamaie se taie in felii subtiri.

detalii rețetă—

Marmelada de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg mere coapte, dar acrisoare la gust, se spala si se taie felii subtiri. Se acopera cu apa calda si se fierb

detalii rețetă—

Marmelada de piersici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata fructele de coaja, se desfac in doua, eventual se taie felii subtiri si se acopera cu o cana de apa. Se

detalii rețetă—

Gem de prune dulci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele, se taie felii cu lama ascutita a unui cutit si se pun intr-un vas special. Se pune vasul pe foc

detalii rețetă—

Marmelada de gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele si se taie felii subtiri, se acopera cu apa calda si se fierb la foc mic pana cand s-au inmuiat

detalii rețetă—