Dulceata

Reteta Dulceata de caise

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
Anca Roman postat de
Postat pe: 04-09-2017
Adaugă în cartea de bucate
Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant pentru dulceturi rapide si sanatoase .

ingrediente

6 portii

   1 kg caise
   170 gr Green Sugar gelifiant
   25 ml apa + 25 ml caisata / 50 ml apa
   zeama si coaja de la o portocala

mod de preparare

Caisele le-am spalat si le-am scos samburele , le-am lasat in jumatati pentru ca am vrut sa ramana fructele cat de cat intregi .Am razuit deasupra caoja portocalei si am stors sucul .
Am fost sigura ca vor ramane asa pentru ca timpul de fierbere este foarte scurt , doar 10 minute.
Intr-un vas am pus indulcitorul gelifiant , caisata si apa si am pus pe foc mic . Am amestecat pana s-a topit zaharul . Am adaugat fructele si le-am lasat sa fiarba 10 minute , amestecand din cand in cand.
Turnam dulceata in borcanele curatate foarte bine , punem capacul si asezam borcanul cu capacul in jos pentru 10-20 minute.
Le intoarcem si le lasam la racit .
Se pastreaza in camara si se consuma , dupa ce se desface , in cateva zile .
Incearca si Visine conservate
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.