Dulceata de zmeura este favorita mea pentru a umple ruladele.
Zmeura se spala si se pune intr-o cratita: un strat de zmeura, un strat de zahar si se lasa 1-2 ore. Se pune la fiert, la foc mic, amestecandu-se unsor sa nu se zdrobeasca prea rau zmeura. Se ia spuma care se formeaza deasupra. Dulceata se verifica punand putina zeama pe o farfurie. Cand nu mai curge si ramane ca o bobita este gata. Se pune fierbinte in borcane, se strange capacul si se intorc invers pentru cateva minute sa se videze.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregatit carnati de casa si anul acesta si am profitat de faptul ca am avut atat carne de porc, cat si carne de vitel de...
Carnati din carne de porc si vitelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii