Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulceata de caise sau piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala piersicile sau caisele si se lasa la scurs. Se scot samburii si se curata de coaja. Se dau

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Mai intii am spalat caisele, le-am scos simburii si le-am cintarit. Am avut 3 lbs (1lb = 0,453 kg), deci 3 lb =

detalii rețetă—

Dulceata de prune verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dulceata de prune verzi este foarte buna si se face la fel ca si dulceata de caise verzi. Veti avea nevoie de prune

detalii rețetă—

Dulceata de caise verzi cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata de caise verzi se alege o farfurie adanca plina de caise verzi, tinere, care nu au inca samburele

detalii rețetă—

Marmelada de caise cu coaja

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand

detalii rețetă—

Marmelada simpla de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron

detalii rețetă—

Dulceata de caise verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inteapa caisele verzi cu un ac, prin mijlocul samburelui, apoi se lasa in apa rece. Se pun intr-un tifon si se

detalii rețetă—

Jeleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se

detalii rețetă—

Marmelada de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se

detalii rețetă—

Marmelada de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala caisele si se oparesc. Se curata si li se scot samburii. Se pun apoi intr-un vas la fiert, pana cand scade

detalii rețetă—

Dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Caisele se curata de coaja si se scot cu grija samburii. Acestia se sparg si se curata de pielite. Se pun caisele

detalii rețetă—

Gem de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie pulpa de dovleac in cubulete, se acopera cu zaharul si se lasa 2 ore. Se toarna apa clocotita peste caisele

detalii rețetă—

Marmelada de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala caisele, se curata de coaja si se scot samburii. Se pun caisele si zaharul (optional) in cratita pentru

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun caisele in cratita pentru dulceata, alternand un rand de caise cu unul de zahar. Se lasa 12 ore, scuturand

detalii rețetă—