Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gem de capsuni a la bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de capsuni imi aduce aminte de bunica, mereu ma intrebam oare ce tot mestereste la borcanele alea de iese un

detalii rețetă—

Dulceata de mere cu scortisoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Dulceata de mere cu scortisoara este in primul rand sanatoasa, apoi este foarte delicioasa! Este o reteta de

detalii rețetă—

Marmelada delicioasa de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se

detalii rețetă—

Marmelada delicioasa de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Marmelada delicioasa de pere se face la fel ca marmeleda de mere. Se poate face si amestecata din pere si mere.

detalii rețetă—

Marmelada de mere, de pere sau prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata fructele de coaja, de samburi si se toaca marunt. Se pun intr-un vas, pe foc foarte mic si se lasa la

detalii rețetă—

Peltea de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se sterg gutuile, se taie in patru si se pun in cratita pentru dulceata. Se pun si merele taiate felii. Se acopera

detalii rețetă—

Peltea de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb merele taiate in sferturi in 500 ml de apa. Cand merele s-au inmuiat, se strecoara prin sita si se

detalii rețetă—

Peltea de trandafiri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala merele, se taie in sferturi si se pun la fiert in cratita de dulceata cu 1 l de apa. Cand fructele s-au

detalii rețetă—

Gem de pere si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se dau prin masina de tocat feliile de pere si se pun intr-o cratita cu 1 kg de zahar. Se fierbe piureul pe foc

detalii rețetă—

Gem de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se presara prunele cu zahar si se lasa in cratita pentru dulceata 12 ore. Se pune cratita pe foc pana se topeste

detalii rețetă—

Dulceata din coaja de grepfrut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rade coaja galbena si se stoarce zeama din grepfrut. Cojile albe se tin in apa rece 3-4 zile, schimband mereu

detalii rețetă—

Chitonoaga de gutui (pasta)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se sterg gutuile, se taie in patru, se scoate casuta cu samburii, se pun in cratita pentru dulceata si se acopera

detalii rețetă—

Marmelada de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg mere coapte, dar acrisoare la gust, se spala si se taie felii subtiri. Se acopera cu apa calda si se fierb

detalii rețetă—

Marmelada de mere si pere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati

detalii rețetă—