Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulceaţă de căpsuni reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Dulceaţă de căpsuni reţetă, Dulceata de capsuni este delicioasa. Pentru a prepara aceasta dulceata aveti

detalii rețetă—

Dulceata de caise coapte cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata de caise coapte la 1 kg de zahar, se pune o farfune adanca plina de caise curatite. Se aleg caise

detalii rețetă—

Dulceata delicioasa de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dulceata de cirese amare se face la fel ca cea de cirese albe. Veti avea nevoie de cirese fara samburi, zahar,

detalii rețetă—

Lavashak

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 

Lavashak este un desert deosebit. Pentru aceasta reteta va trebuie prune, zmeura si zahar.

detalii rețetă—

Gem de zmeura aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Gem de zmeura aromat se face foarte simplu. Aveti nevoie de 1 kg zmeura, 1 kg zahar, zeama de la o lamaie.

detalii rețetă—

Dulceata cu fructe de soc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Dulceata cu fructe de soc este foarte sanatoasa si simpla de facut.Pentru dulceata din fructe de soc aveti nevoie 1

detalii rețetă—

Jeleu de corcoduse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun corcodusele la fiert cu 2 l de apa, la foc mic. Dupa 10-20 de minute, se strecoara zeama si se amesteca apoi

detalii rețetă—

Gem de prune cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prunele se spala bine si li se scot samburii. Se aseaza intr-o oala, un rand de prune unul de zahar si se tine la

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Caisele se spala bine si li se scot samburii. Se pun intr-o oala si se presara zaharul peste ele, lasandu-le 2-3

detalii rețetă—

Silvoita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 

Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o cratita. La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg

detalii rețetă—

Dulceata de catina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix. Se pun la fiert. Cand

detalii rețetă—

Dulceata de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se

detalii rețetă—

Dulceaţă de căpsuni reţetă

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Dulceaţă de căpsuni reţetă. Se curata capsunile de frunze, se spala in mai multe ape reci, apoi se aseaza in

detalii rețetă—

Dulceata de cirese galbene

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Punem pe foc apa si zaharul si lasam sa fiarba pana se formeaza un sirop mai gros. Spalam ciresele, le rupem

detalii rețetă—