Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Jeleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se

detalii rețetă—

Jeleu de coacaze rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb in apa coacazele, apoi se strecoara si se preseaza. Se adauga aceeasi cantitate de zahar piureului

detalii rețetă—

Jeleu de coarne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar

detalii rețetă—

Gem de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg capsuni foarte coapte, se spala si se scot coditele. Se paseaza bine capsunele si se pune piureul in

detalii rețetă—

Gem de pere si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se dau prin masina de tocat feliile de pere si se pun intr-o cratita cu 1 kg de zahar. Se fierbe piureul pe foc

detalii rețetă—

Piure de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata merele si sa tau cubulete, indepartand cotorul, dupa care se pun intr-o cratita impreuna cu zeama de la

detalii rețetă—

Dulceata de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg murele si se fac piure cu mixerul. Mierea se incalzeste la bain-marie si se toarna murele amestecand in

detalii rețetă—

Pasta de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun la mixer ovazul, apa, zeama de lamie, mierea si marul. Se amesteca bine cu piureul de migdale si cu aromele.

detalii rețetă—

Marmelada de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamiie,

detalii rețetă—