Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gem de piersici

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 25m 

Un gem delicios de care sa ne bucuram la iarna

detalii rețetă—

Dulceata de visine

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 1h:20m 

Dulceata de visine este perfecta la clatite, alaturi de o inghetata sau doar ca sa inveselim un chec, intr-o dupa

detalii rețetă—

Dulceata de fragi, zmeura sau mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru dulceata de fragi, zmeura sau mure fructele proaspete se curata de frunze si se clatesc la jet de apa rece.

detalii rețetă—

Gem de caise si levantica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5h:45m 

Gemul de caise si levantica are un gust deosebit de delicios, merita incercat! Opareste piersicile, apoi curata-le

detalii rețetă—

Dulceata de caise coapte cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata de caise coapte la 1 kg de zahar, se pune o farfune adanca plina de caise curatite. Se aleg caise

detalii rețetă—

Dulceata de capsune aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cum sa te poti bucura de aroma capsunelor proaspete tot anul? Urmand reteta noastra de dulceata de capsune,

detalii rețetă—

Magiun de prune

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 4h 

Spalam prunele apoi le curatam de codite si le punem in apa clocotita pentru cateva minute dupa care incepem sa le

detalii rețetă—

Gem de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h:10m 

Curatam si spalam prunele apoi le lasam peste noapte la temperatura camerei cu fructoza. Se fierb prunele 4 ore.

detalii rețetă—

Marmelada de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Am curatat merele de coaja si samburi si le-am taiat cubulete. Le-am pus intr-o oala incapatoare si le-am acoperit

detalii rețetă—

Dulceata de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala si se curata de codite murele. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare cu fructoza. Se fierb aproximativ 2

detalii rețetă—

Dulceata de afine monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala afinele si se curata de codite. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare (sa permita amestecatul) se adauga

detalii rețetă—

Marmelada de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Am curatat perele de coaja si sambururi si le-am taiat cubulete. Le-am pus intr-o oala incapatoare si le-am

detalii rețetă—

Marmelada de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Portocalele se curata de coaja (lasand un strat subtire din partea alba) si se pun intr-un vas cu apa rece astfel

detalii rețetă—

Dulceaţă de căpsuni reţetă

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Dulceaţă de căpsuni reţetă. Se curata capsunile de frunze, se spala in mai multe ape reci, apoi se aseaza in

detalii rețetă—